O nama

TRADICIJA USPJEHA

Kovačko-bravarska radionica VELJIĆ COMPANY D.O.O osnovana je 2009 god.
sa sjedištem u Tivtu, Brdišta bb.

image_4Kao malo preduzeće, prilično smo fleksibilni i možemo izvoditi najsloženije zahvate u bravariji i šire (razne konstrukcije, kao što su: stepenišne , krovne, razne podese i dr.)
Na preko 200m2 proizvodno-skladišnog prostora nudimo široki asortiman artikala, kao što su kapije, ograde, zaštitne rešetke za vrata i prozore, tende, namještaj (krevete, stolove, stolice, police..), rasvjetna tijela (lampe, ferale, svijećnjake…), te dekorativne i upotrebne predmete za Vaš dom (cvijećnjaci, kompleti za čišćenje kamina, zaštitne rešetke kamina, stalci za drva, nosači za ključeve, okviri, vješalice..)
Proizvodi podliježu procesu antikorozivne zaštite i odmašćivanja materijala. Nakon potapanja u temeljnu boju ili ručno nanošenje boje vrši se dodatno farbanje i zapunjavanje kritičnih mjesta “ručno”, nakon završenih predhodnih postupaka vrši se kompresorsko lakiranje temeljnom bojom, te završni sloj po odabiru kupca. Po završetku i ove faze bojanja, pristupa se završnoj dekoraciji elemenata "KOVAČKIM BOJAMA". Na svim vratima (kapijama) ugrađujemo brave ili odgovarajuće mehanizme za zaključavanje sa ukrasnim okovima i kvakama.
Na svim vrstama vrata (kapija) moguća je ugradnja motora na daljinsko upravljanje (električnim mehanizmom za otvaranje vrata). I na pješačkim vratima (kapijama) moguća je ugradnja električne brave sa interfonom i uređajem za otključavanje iz Vašeg objekta.
prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi