Proizvodi

Proizvode koje nudimo

Proverite paletu naših proizvoda

  • Kovane kapije

    Kapije od kovanog gvožđa izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a dizajn modela kovane kapije kreiramo prema zahtjevu naših klijenata. Svaki od modela kapije od kovanog gvožđa može biti izrađen kao krilna ili kao klizna kovana kapija.

  • Kovane ograde

    Kovane ograde vrijemenom ne gube svoju ljepotu, a za ogradu od kovanog gvožđa uz pravilno održavanje može se reći da traje vječno. Ograde izrađujemo prema odgovarajućim dimenzijama, a njihov dizajn je najčešće u skladu sa modelom kapije.

     

  • Terase

    Terasne ograde od kovanog gvožđa izradjujemo po mjerama naručioca. Balkonske kovane ograde mogu biti ravne ili lučne, a model kovane ograde za terase može biti iz našeg kataloga ili po želji klijenta.


     

  • Gelenderi

    Gelenderi i stepeništa od kovanog gvožđa su odličan izbor kako sa estetske tako i sa praktične strane. Ona mogu biti ugrađena i u spoljnjem i unutrašnjem djelu kuće. Ograda za stepenice od kovanog gvožđa može biti najljepši detalj u enterijeru.

  • Zaštitne rešetke

    Zaštitne rešetke od kovanog gvožđa pružaju sigurnost Vašem domu ili poslovnom prostoru, uljepšavajući ga istovremeno, tako da su kovane sigurnosne rešetke za prozore ili vrata odličan izbor kako sa praktične tako i sa estetske strane.     

  • Nadstrešnice

    Nadstrešnice (tende) mogu biti iznad ulaznih vrata, iznad terasa, kovane nadstrešnice (tende) za automobile itd. Nadstrešnica (tende) od kovanog gvožđa može biti izrađena po našem idejnom rješenju ili prema zahtjevu klijenta.

  • Industrijske ograde

    U ponudi imamo različite vrste industrijskih ograda izrađenih od pletiva, mreža, istegnutog metala i panela za razne primjene u pocinkovanim i plastificiranim izvjedbama.     

  • Ostalo

    Pod kategorijom ostalo smo razvrstali djelatnosti i fotografije koje nisu kategorizovane a spadaju u širi dijapazon onoga što radimo, gde možete vidjeti spektar naših djela cheap copy audemars piguet royal oak concept.